Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Kingz Royal Waterside
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Maloney heeft problemen om de bal te vangen. Dodson verovert de bal door een tackle van achteren. Dodson passt de bal zonder na te denken. Hayman geeft een hoge lob. Jenkins met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Parkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Parkinson met een sublieme pass. Daar is Haddleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashton onderschept slim de pass. Ashton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vettori kopt de bal weg. Dodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson met een sublieme pass. Hayman rent richting de bal. Hayman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - Royal Waterside 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batchelor rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 60%, Royal Waterside 40%.
Dark Kingz - Royal Waterside 0:1

49e minuut.
Peters geeft de bal voor. Vettori rent richting de bal. Jenkins rent richting de bal. Vettori onderschept slim de pass. Vettori geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bryson controleert de bal met de borst. Dodson rent richting de bal. Dodson passt de bal zonder na te denken. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 68%, Royal Waterside 32%.
Dark Kingz - Royal Waterside 0:1