Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Beets Royal Waterside
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Haddleton is nu in balbezit. Haddleton geeft de bal voor. Wiseman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ngatai speelt de bal door. Stephens is nu in balbezit. Haddleton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haddleton krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Aiken is nu in balbezit. Dodson onderschept slim de pass. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson rent richting de bal. Dodson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Beets - Royal Waterside 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Beets 45%, Royal Waterside 55%.
Fiery Beets - Royal Waterside 0:1

54e minuut.
Dodson is nu in balbezit. Dodson haalt uit met een fantastische trap. Wiseman probeert de bal aan de voet te houden. Hayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Wiki onderschept slim de pass. Haddleton is nu in balbezit. Gissing onderschept slim de pass. Gissing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Overton kan de bal niet met de borst controleren. Hayman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tickle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Beets 54%, Royal Waterside 46%.
Fiery Beets - Royal Waterside 0:1