Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Anvils Dark Kingz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Ashton is nu in balbezit. Klungelig pakt Maloney de bal. Maloney draait met de bal, schiet en ... Newton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Anvils - Dark Kingz 0:1

12e minuut.
Reid rent richting de bal. Ashton is nu in balbezit. Dorey rent richting de bal. Ashton verovert de bal door een tackle van achteren. Ashton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reid rent richting de bal. White tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. White krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wiki met de inworp. Ashton is nu in balbezit. Dorey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ashton raakt geblesseerd tijdens het duel. Ashton legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Newton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Anvils 64%, Dark Kingz 36%.
Technical Anvils - Dark Kingz 0:1

57e minuut.
Dorey geeft een lange en hoge pass. Bryson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reid is nu in balbezit. Reid haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Somerville de bal onder controle te krijgen. Tomlinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Somerville is nu in balbezit. Batchelor begaat een overtreding. Somerville is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batty met een snel genomen vrije trap. Welford heeft problemen om de bal te vangen. Reid is nu in balbezit. Reid haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Batchelor rent richting de bal. Somerville onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welford. Somerville wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Somerville kan niet meer verder spelen. Deaker komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dorey rent richting de bal. Dorey geeft de bal voor. Reid rent richting de bal. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Anvils - Dark Kingz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Anvils 50%, Dark Kingz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Anvils - Dark Kingz 1:1