Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Hamsters Dolphins
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Dent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollock verovert de bal door een tackle van achteren. Pollock speelt de bal door. Crow rent richting de bal. Crow draait met de bal, schiet en ... Symon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ferris rent richting de bal. Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunton met een sublieme pass. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 52%, Dolphins 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Hamsters - Dolphins 0:0

54e minuut.
Hifo heeft problemen om de bal te vangen. Hifo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thyne de bal. Wiggle rent richting de bal. Wiggle schiet op doel. Curtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Norris de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Dolphins 1:0

59e minuut.
Dent geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crow met de inworp. Nonu rent richting de bal. Nonu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris passt de bal in één keer door. Crow is nu in balbezit. Crow haalt uit met een fantastische trap. Symon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Hamsters - Dolphins 1:1

73e minuut.
Nonu passt de bal met de wreef. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow onderschept slim de pass. Nonu rent richting de bal. Nonu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crow rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Dolphins 1:2

78e minuut.
Crow passt de bal zonder na te denken. Bahr is nu in balbezit. Bahr geeft de bal voor. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ferris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hifo rent richting de bal. Hifo passt de bal met de wreef. Wiggle is nu in balbezit. Wiggle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Hamsters - Dolphins 2:2

89e minuut.
Ferris met de inworp. Thyne met een sublieme pass. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. Oram verovert de bal door een tackle van achteren. Oram geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 60%, Dolphins 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Hamsters - Dolphins 2:2