Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Suburbs eastern
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Hay rent richting de bal. Tribbe is nu in balbezit. Slater maakt een afschuwelijke overtreding. Slater is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Daar is Foundoulakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay rent richting de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fowler met een snelle inworp. Tribbe rent richting de bal. Beldham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beldham krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tribbe is nu in balbezit. Hay is nu in balbezit. Tribbe maakt een afschuwelijke overtreding. Tribbe krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Dabner met de inworp. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder rent richting de bal. Archery onderschept slim de pass. Archery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suburbs 56%, eastern 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suburbs - eastern 0:0

51e minuut.
Grove geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prince de bal onder controle te krijgen. Tribbe is nu in balbezit. Prince verovert de bal door een tackle van achteren. Prince draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tietjens verovert de bal door een tackle van achteren. Tietjens geeft een lange en hoge pass. McKeown is nu in balbezit. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole schiet op doel. Laulala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suburbs 60%, eastern 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Suburbs - eastern 0:0