Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Union Kaiapoi Hamsters
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Hifo is nu in balbezit. Hifo passt de bal met de wreef. Wiggle is nu in balbezit. Wiggle haalt uit met een fantastische trap. Bolger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Kaiapoi Hamsters 0:1

12e minuut.
Inworp. Townsend met een snelle inworp. Tietjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietjens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gliznitskof de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moody tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hifo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hifo kan niet meer verder spelen. Perry komt het veld opgelopen. Wiggle komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Moody de bal. Bolger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Perry probeert naar een medespeler te passen. Brunton heeft problemen om de bal te vangen. Tietjens rent richting de bal. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Union - Kaiapoi Hamsters 1:1

26e minuut.
Whitley kopt de bal weg. Wiggle is nu in balbezit. Wiggle onderschept slim de pass. Wiggle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Union - Kaiapoi Hamsters 1:2

34e minuut.
Bahr geeft de bal voor. Inworp. Townsend met de inworp. Tietjens rent richting de bal. Tietjens geeft een lange en hoge pass. Symon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry passt de bal met de wreef. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle draait met de bal, schiet en ... Bolger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Cossey heeft problemen om de bal te vangen. Cossey schiet op doel. Bolger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wiggle de bal. Wiggle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bolger met een harde bal richting middenveld. Blackburn kopt de bal weg. Irving heeft problemen om de bal te vangen. Wiggle is nu in balbezit. Wiggle schiet op doel. Bolger bokst de bal weg.

41e minuut.
Irving heeft problemen om de bal te vangen. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry passt de bal in één keer door. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Union 52%, Kaiapoi Hamsters 48%.
Manchester Union - Kaiapoi Hamsters 1:2

51e minuut.
Brunton is nu in balbezit. Tietjens onderschept slim de pass. Tietjens passt de bal zonder na te denken. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Union - Kaiapoi Hamsters 2:2

54e minuut.
Neill passt de bal zonder na te denken. Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry onderschept slim de pass. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle schiet op doel. Bolger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wiggle rent richting de bal. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggle bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving onderschept slim de pass. Irving geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gliznitskof is nu in balbezit. Gliznitskof geeft een hoge lob. Neill kopt de bal weg. Tietjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietjens geeft de bal voor. Paal!

83e minuut.
Brunton is nu in balbezit. Townsend verovert de bal door een tackle van achteren. Townsend passt de bal met de wreef. Tietjens rent richting de bal. Tietjens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Union 34%, Kaiapoi Hamsters 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Union - Kaiapoi Hamsters 2:2