Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barstable Forest Hill F.C.
433 Sco Tactiek 4_3_3_of_NEW_L
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Figlis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radnai de bal. Met opzet legt Villiger zijn tegenspeler op de grond. Villiger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reynolds zal de hoekschop nemen. Vesilaid springt en kopt de bal. Mânzeanu probeert de bal aan de voet te houden. Keskinen bokst de bal weg.

9e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Peli onderschept slim de pass. Peli passt de bal in één keer door. Vesilaid is nu in balbezit. Vesilaid haalt uit met een fantastische trap. Keskinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Forest Hill F.C. 0:1

12e minuut.
Mânzeanu onderschept slim de pass. Mânzeanu geeft een lange en hoge pass. Figlis is nu in balbezit. Camino Tallón verovert de bal door een tackle van achteren. Camino Tallón schiet op doel. Choupo-Moting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Radnai met een sublieme pass. Figlis is nu in balbezit. Figlis geeft een lange en hoge pass. Vesilaid kopt de bal weg. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 39%, Forest Hill F.C. 61%.
FC Barstable - Forest Hill F.C. 0:1

47e minuut.
Bystol speelt de bal door. Skipsey is nu in balbezit. Skipsey geeft de bal voor. Peli is nu in balbezit. Peli draait met de bal, schiet en ... Keskinen bokst de bal weg.

59e minuut.
Stermann met een sublieme pass. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een hoge lob. Camino Tallón is nu in balbezit. Camino Tallón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Camino Tallón passt de bal met de wreef. Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stermann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Camino Tallón de bal. Camino Tallón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Escamilla geeft een lange en hoge pass. Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolgár zal de hoekschop nemen. Camino Tallón krijgt zijn hoofd ertegen. Choupo-Moting bokst de bal weg.

79e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Reynolds verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Vesilaid rent richting de bal. Vesilaid geeft een hoge lob. Keskinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bolgár is nu in balbezit. Bolgár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pocinoc de bal. Camino Tallón bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino Tallón draait met de bal, schiet en ... Paal! Choupo-Moting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 37%, Forest Hill F.C. 63%.
FC Barstable - Forest Hill F.C. 0:1