Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Łódz CanOnlyGetBetter
Final_4-3-1-2 Tactiek 523
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.1 gemiddelde waardering 63.2
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Francesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Floriańczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Severino de bal. Vardar rent richting de bal. Vardar draait met de bal, schiet en ... Bowen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Sterling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterling passt de bal in één keer door. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski geeft een hoge lob. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu geeft een hoge lob. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alyanak met de inworp. Agati is nu in balbezit. Agati geeft een hoge lob. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich schiet op doel. Uría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Komárek met een snelle inworp. Francesi geeft een hoge lob. Mardesich springt en kopt de bal. Uría bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódz 38%, CanOnlyGetBetter 62%.
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 0:1

46e minuut.
Zeligmanas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Arce speelt de bal door. Floriańczyk met een sublieme pass. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Zeligmanas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 1:1

53e minuut.
Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling geeft een lange en hoge pass. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 2:1

56e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal in één keer door. Sterling met een sublieme pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Butler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 3:1

58e minuut.
Zeligmanas passt de bal in één keer door. Sterling met een sublieme pass. Daar is Floriańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floriańczyk geeft de bal voor. Constantinescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hudson komt het veld opgelopen. WaIker komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Floriańczyk met een sublieme pass. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Zeligmanas krijgt zijn hoofd ertegen. Bowen bokst de bal weg. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 4:1

63e minuut.
Floriańczyk met de inworp. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal in één keer door. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Naylor heeft problemen om de bal te vangen. Komárek is nu in balbezit. Komárek haalt uit met een fantastische trap. Uría werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mardesich stond buitenspel. Neacşu komt het veld opgelopen. Brazil komt het veld opgelopen. Merson neemt vlug de vrije trap. Daar is Jarzembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Constantinescu geeft een hoge lob. Zeligmanas rent richting de bal. Severino rent richting de bal. Zeligmanas onderschept slim de pass. Zeligmanas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Komárek is nu in balbezit. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson geeft een lange en hoge pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bowen probeert naar een medespeler te passen. Romstedt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hudson. Hudson krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Merson verovert de bal door een tackle van achteren. Merson geeft de bal voor. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Constantinescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódz 33%, CanOnlyGetBetter 67%.
RTS Widzew Łódz - CanOnlyGetBetter 4:1