Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Legia Będzin
433cx4 Tactiek Bombinha
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten excellent
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


19e minuut.
Jordana rent richting de bal. Dragusha onderschept slim de pass. Cantоna onderschept slim de pass. Cantоna draait met de bal, schiet en ... Miquel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Legia Będzin 1:0

20e minuut.
Bruton passt de bal zonder na te denken. Jones rent richting de bal. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internazionlle FC - Legia Będzin 1:1

24e minuut.
Ćetković met een sublieme pass. Mooser rent richting de bal. Mooser geeft de bal voor. Cantоna kan de bal niet met de borst controleren. Jordana is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mattana trapt de bal weg. Kandziora kopt de bal weg. Cantоna heeft problemen om de bal te vangen. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Niiniluoto speelt de bal door. Bruton speelt de bal door. Muller is nu in balbezit. Lazarte verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
MacTaggart probeert naar een medespeler te passen. Deaker geeft de bal voor. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Eymann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jordana passt de bal in één keer door. Deaker probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mattana geeft een hoge lob. Kandziora is nu in balbezit. Kandziora speelt de bal door. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 57%, Legia Będzin 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internazionlle FC - Legia Będzin 1:1

50e minuut.
Daar is MacTaggart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacTaggart passt de bal met de wreef. Bruton is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bruton neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lazarte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Legia Będzin 1:2

54e minuut.
Fradelizio probeert de bal met de borst te controleren. Deaker probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart geeft een hoge lob. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Eymann bokst de bal weg. Jones probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
MacTaggart met een sublieme pass. Klungelig pakt Powałka de bal. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart passt de bal met de wreef. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Eymann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Siti speelt de bal door. Munck speelt de bal door. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Legia Będzin 1:3

65e minuut.
Muller is nu in balbezit. Muller probeert naar een medespeler te passen. Cantоna rent richting de bal. Cantоna haalt uit met een fantastische trap. Miquel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Legia Będzin 2:3

68e minuut.
Lazarte speelt de bal door. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart passt de bal zonder na te denken. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte schiet op doel. Eymann bokst de bal weg. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Legia Będzin 2:4

70e minuut.
Siti met een snelle inworp. Cantоna is nu in balbezit. Dragusha rent richting de bal. Cantоna onderschept slim de pass. Cantоna draait met de bal, schiet en ... Miquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Deaker speelt de bal door. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart probeert naar een medespeler te passen. Lazarte rent richting de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart probeert naar een medespeler te passen. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Legia Będzin 2:5

82e minuut.
Stephens komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lazarte passt de bal in één keer door. Stephens speelt de bal door. Klungelig pakt Bruton de bal. Bruton geeft een hoge lob. Lazarte springt en kopt de bal. Paal!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colwill komt het veld opgelopen. Noronha komt het veld opgelopen. Grabarkiewicz komt het veld opgelopen. Birtwistle komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. MacTaggart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarkiewicz is nu in balbezit. Grabarkiewicz geeft een hoge lob. Stephens krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fradelizio passt de bal in één keer door. Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser passt de bal met de wreef. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 59%, Legia Będzin 41%.
Internazionlle FC - Legia Będzin 2:5