Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:14
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: The Tank Museum
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 39999
COLNE FC Schadenfreude
johan Tactiek up tight
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


15e minuut.
Monnet geeft een hoge lob. Łojek kopt de bal weg. Szakál kan de bal niet met de borst controleren. Tzitzikas is nu in balbezit. Tzitzikas schiet op doel. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Iskanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iskanyan probeert naar een medespeler te passen. Tzitzikas is nu in balbezit. Tzitzikas schiet op doel. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Kubáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Peluchi verovert de bal door een tackle van achteren. Peluchi geeft een hoge lob. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 54%, Schadenfreude 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLNE FC - Schadenfreude 0:0

53e minuut.
Pärni controleert de bal met de borst. Răducanu geeft de bal voor. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kayışçı trapt de bal weg van het doel. Łojek kopt de bal weg. Daar is Baštrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzitzikas is nu in balbezit. Tzitzikas draait met de bal, schiet en ... Postoacă bokst de bal weg. Szakál speelt de bal door. Daar is Blue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzitzikas rent richting de bal. Tzitzikas haalt uit met een fantastische trap. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riglos komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Riglos passt de bal met de wreef. Drienyovszky rent richting de bal. Kubáč verovert de bal door een tackle van achteren. Kubáč draait met de bal, schiet en ... Kayışçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - Schadenfreude 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 39%, Schadenfreude 61%.
COLNE FC - Schadenfreude 1:0