Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padstow Rovers Man United 1995-96
Flat 1 Wing Tactiek Tom L
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 73.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal met de wreef. Joachim rent richting de bal. Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Crăcilă passt de bal met de wreef. Tomori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomori probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă schiet op doel. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. Bertagni rent richting de bal. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Donets probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Donets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Coltraro ... Strafschop! Coltraro krijgt een gele kaart. Crăcilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertagni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Warhurst met een sublieme pass. Tomori met een sublieme pass. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă schiet op doel. Ossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:1

13e minuut.
Brasesco speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Ossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:2

22e minuut.
Tomori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomori probeert naar een medespeler te passen. Pomprowicz geeft een lange en hoge pass. Bertagni rent richting de bal. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal met de wreef. Tomori probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tomori rent richting de bal. Tomori geeft de bal voor. Klungelig pakt Jordan de bal. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Hoddle komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Iori kopt de bal weg. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Bertagni rent richting de bal. Hoddle begaat een overtreding. Hoddle krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Canali rent richting de bal. Ferguson is nu in balbezit. Warhurst speelt de bal door. Tomori is nu in balbezit. Tomori geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Bertagni rent richting de bal. Bertagni draait met de bal, schiet en ... Ossa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:3

38e minuut.
Crăcilă passt de bal zonder na te denken. Ocampo rent richting de bal. Ocampo met een sublieme pass. Bertagni is nu in balbezit. Bertagni haalt uit met een fantastische trap. Ossa bokst de bal weg.

39e minuut.
Dyer kopt de bal weg. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Bertagni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hoddle geeft een lange en hoge pass. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Bertagni rent richting de bal. Bertagni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bertagni is nu in balbezit. Bertagni speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Ossa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 83%, Man United 1995-96 17%.
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:4

48e minuut.
Ocampo met een sublieme pass. Bertagni is nu in balbezit. Bertagni passt de bal in één keer door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... Ossa bokst de bal weg. Joachim bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Donets de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kizilashvili komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Bertagni is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Donets ... Strafschop! Donets krijgt een gele kaart. Bertagni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bertagni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:5

55e minuut.
Dyer geeft een hoge lob. Minev is nu in balbezit. Iori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Inworp. Pomprowicz met een snelle inworp. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bertagni is nu in balbezit. Dyer is nu in balbezit. Dyer geeft een hoge lob. Minev is nu in balbezit. Minev draait met de bal, schiet en ... Ordáz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Crăcilă stond buitenspel. Barrientos komt het veld opgelopen. Musk komt het veld opgelopen. García Suárez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Coltraro geeft een hoge lob. Minev is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Foden neemt de hoekschop. Canali maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordáz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyer. Ferguson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferguson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Musk krijgt zijn hoofd ertegen. Ossa bokst de bal weg.

79e minuut.
Tomori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomori geeft de bal voor. Jordan controleert de bal met de borst. Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:6

83e minuut.
Tomori geeft de bal voor. Musk krijgt zijn hoofd ertegen. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Musk onderschept slim de pass. Musk schiet op doel. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Foden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 61%, Man United 1995-96 39%.
Padstow Rovers - Man United 1995-96 0:6