Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter Forest Hill F.C.
523 Tactiek at
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 66.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Radnai onderschept slim de pass. Radnai met een sublieme pass. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynolds haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bystol probeert naar een medespeler te passen. Reynolds rent richting de bal. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Vesilaid springt en kopt de bal. Bowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:1

29e minuut.
MacLennan speelt de bal door. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds geeft de bal voor. Vesilaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesilaid draait met de bal, schiet en ... Bowen bokst de bal weg.

30e minuut.
Promes onderschept slim de pass. Promes met een sublieme pass. Vesilaid rent richting de bal. Vesilaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:2

36e minuut.
Fuştei geeft een hoge lob. Romstedt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Figlis neemt vlug de vrije trap. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
McMahon is nu in balbezit. McMahon geeft de bal voor. Klungelig pakt Romstedt de bal. Radnai geeft de bal voor. Vesilaid maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 64%, Forest Hill F.C. 36%.
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:2

46e minuut.
Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes geeft de bal voor. Agati kan de bal niet met de borst controleren. Vesilaid is nu in balbezit. Vesilaid draait met de bal, schiet en ... Bowen bokst de bal weg.

50e minuut.
Figlis geeft een lange en hoge pass. Reynolds is nu in balbezit. Butler begaat een overtreding. Butler krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Figlis geeft een hoge lob. Vesilaid rent richting de bal. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Vesilaid krijgt zijn hoofd ertegen. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferguson komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vesilaid rent richting de bal. Fuştei rent richting de bal. Vesilaid onderschept slim de pass. Vesilaid schiet op doel. Bowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:3

65e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal met de wreef. Vesilaid rent richting de bal. Vesilaid draait met de bal, schiet en ... Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:4

65e minuut.
Neacşu komt het veld opgelopen. Brazil komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pietrafesa passt de bal in één keer door. Reynolds rent richting de bal. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Vesilaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesilaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:5

71e minuut.
Inworp. Anderson komt het veld opgelopen. Peli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pocinoc probeert naar een medespeler te passen. Brazil rent richting de bal. Skipsey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skipsey krijgt een gele kaart. Brazil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardesich neemt de penalty, wat een uithaal! Choupo-Moting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Peli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuştei onderschept slim de pass. Agati rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 63%, Forest Hill F.C. 37%.
CanOnlyGetBetter - Forest Hill F.C. 0:5