Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barstable CanOnlyGetBetter
433 Sco Tactiek 523
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
64.6 gemiddelde waardering 60
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Romstedt is nu in balbezit. Romstedt probeert naar een medespeler te passen. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich haalt uit met een fantastische trap. Bardot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Agati passt de bal in één keer door. Noguera met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolgár de bal. Bolgár geeft de bal voor. Camino Tallón maakt een snoekduik en kopt de bal. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Severino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolgár met de inworp. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov geeft een lange en hoge pass. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Escamilla kopt de bal weg. Agati geeft de bal voor. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich verovert de bal door een tackle van achteren. Mardesich schiet op doel. Bardot bokst de bal weg.

14e minuut.
Radenkov passt de bal zonder na te denken. Bolgár heeft problemen om de bal te vangen. Bolgár passt de bal in één keer door. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel. Bowen bokst de bal weg.

21e minuut.
Agati verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu onderschept slim de pass. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár geeft een lange en hoge pass. Asəfov krijgt zijn hoofd ertegen. Bowen bokst de bal weg. Severino onderschept slim de pass. Stermann geeft een lange en hoge pass. Asəfov krijgt zijn hoofd ertegen. Bowen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 1:0

27e minuut.
Bolgár speelt de bal door. Stermann speelt de bal door. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 2:0

29e minuut.
Bolgár is nu in balbezit. Bolgár geeft een lange en hoge pass. Butler is nu in balbezit. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stermann passt de bal in één keer door. Bolgár heeft problemen om de bal te vangen. Călinescu begaat een overtreding. Călinescu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Francesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuştei is nu in balbezit. Asəfov begaat een overtreding. Asəfov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mardesich is nu in balbezit. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla geeft een hoge lob. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 38%, CanOnlyGetBetter 62%.
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 2:0

49e minuut.
Camino Tallón is nu in balbezit. Severino rent richting de bal. Camino Tallón onderschept slim de pass. Camino Tallón schiet op doel. Bowen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 3:0

61e minuut.
Călinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mânzeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romstedt. Romstedt krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Romstedt is nu in balbezit. Romstedt passt de bal zonder na te denken. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich draait met de bal, schiet en ... Bardot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 3:1

65e minuut.
Inworp. Brazil komt het veld opgelopen. Neacşu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bolgár kopt de bal weg. Fuştei is nu in balbezit. Camino Tallón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camino Tallón krijgt een gele kaart. Fuştei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fuştei kan niet meer verder spelen. Bereményi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mardesich rent richting de bal. Radenkov verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romstedt zal de hoekschop nemen. Mardesich maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Romstedt is nu in balbezit. Romstedt speelt de bal door. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich schiet op doel. Bardot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 3:2

86e minuut.
Agati met een sublieme pass. Romstedt rent richting de bal. Romstedt passt de bal met de wreef. Mardesich rent richting de bal. Mardesich haalt uit met een fantastische trap. Bardot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 51%, CanOnlyGetBetter 49%.
FC Barstable - CanOnlyGetBetter 3:2