Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:14
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: House of Pain
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 28202
Schadenfreude CanOnlyGetBetter
up tight Tactiek 523
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Francesi passt de bal zonder na te denken. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Komárek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komárek draait met de bal, schiet en ... Kayışçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - CanOnlyGetBetter 0:1

8e minuut.
Tzitzikas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Howard komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Drienyovszky geeft een lange en hoge pass. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Butler ... Strafschop! Butler krijgt een gele kaart. Howard raakt geblesseerd tijdens het duel. Howard legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schadenfreude - CanOnlyGetBetter 1:1

37e minuut.
Francesi kopt de bal weg. Komárek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohler. Kohler krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Komárek passt de bal zonder na te denken. Francesi speelt de bal door. Klungelig pakt Romstedt de bal. Romstedt geeft de bal voor. Komárek springt en kopt de bal. Kayışçı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 64%, CanOnlyGetBetter 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schadenfreude - CanOnlyGetBetter 1:1

47e minuut.
Peluchi geeft de bal voor. Pärni probeert de bal met de borst te controleren. Pärni passt de bal met de wreef. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard haalt uit met een fantastische trap. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Romstedt probeert naar een medespeler te passen. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dymion krijgt een gele kaart. Komárek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agati komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mardesich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - CanOnlyGetBetter 1:2

52e minuut.
Łojek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Butler neemt vlug de vrije trap. Alexe heeft problemen om de bal te vangen. Komárek is nu in balbezit. Komárek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bereményi geeft een hoge lob. Mardesich kopt de bal weg. Komárek is nu in balbezit. Komárek haalt uit met een fantastische trap. Kayışçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pärni is nu in balbezit. Pärni speelt de bal door. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schadenfreude - CanOnlyGetBetter 2:2

78e minuut.
Bereményi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iskanyan. Bereményi raakt geblesseerd tijdens het duel. Baragaño zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romstedt kopt de bal weg. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Francesi kopt de bal weg. Kohler heeft problemen om de bal te vangen. Kohler geeft een lange en hoge pass. Pärni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärni draait met de bal, schiet en ... Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kohler is nu in balbezit. Kohler geeft een hoge lob. Pärni is nu in balbezit. Pärni draait met de bal, schiet en ... Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kohler is nu in balbezit. Komárek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kohler raakt geblesseerd tijdens het duel. Kohler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Howard springt en kopt de bal. Bowen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 56%, CanOnlyGetBetter 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schadenfreude - CanOnlyGetBetter 2:2