Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC RTS Widzew Łódz
euro Tactiek Final_4-2-4
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 68.8
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Bachmann onderschept slim de pass. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
WaIker rent richting de bal. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. WaIker begaat een overtreding. Wnetkurha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wnetkurha kan niet meer verder spelen. Pahuara komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Răducanu kopt de bal weg. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson geeft een hoge lob. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Vardar kopt de bal weg. WaIker is nu in balbezit. WaIker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Bachmann is nu in balbezit. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hudson geeft een hoge lob. Constantinescu kopt de bal weg. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - RTS Widzew Łódz 0:1

38e minuut.
WaIker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zawodziński heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu is nu in balbezit. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - RTS Widzew Łódz 0:2

41e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk passt de bal zonder na te denken. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Constantinescu springt en kopt de bal. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 70%, RTS Widzew Łódz 30%.
COLNE FC - RTS Widzew Łódz 0:2

46e minuut.
Sterling komt het veld opgelopen. Zeligmanas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal met de wreef. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Zeligmanas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Alyanak is nu in balbezit. Alyanak geeft een lange en hoge pass. Constantinescu kopt de bal weg. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Sterling rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sterling geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Arce neemt vlug de vrije trap. Zeligmanas kopt de bal weg. Sterling is nu in balbezit. Sterling geeft een lange en hoge pass. Constantinescu kopt de bal weg. Postoacă bokst de bal weg.

62e minuut.
Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce passt de bal met de wreef. Riglos rent richting de bal. Riglos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bachmann kopt de bal weg. Răducanu rent richting de bal. Răducanu passt de bal in één keer door. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu met een sublieme pass. Jarzembowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski geeft een hoge lob. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sterling rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sterling neemt de hoekschop. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Floriańczyk geeft een hoge lob. Zeligmanas rent richting de bal. Pahuara begaat een overtreding. Zeligmanas raakt geblesseerd tijdens het duel. Arce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Constantinescu rent richting de bal. Bucălată verovert de bal door een tackle van achteren. Zeligmanas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - RTS Widzew Łódz 0:3

71e minuut.
Güneşoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Merson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Jarzembowski de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Constantinescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bucălată geeft de bal voor. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak geeft een lange en hoge pass. Constantinescu springt en kopt de bal. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alyanak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alyanak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sterling rent richting de bal. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Floriańczyk speelt de bal door. Jarzembowski is nu in balbezit. Bucălată tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucălată krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Floriańczyk met een snelle inworp. Jarzembowski geeft de bal voor. Zeligmanas is nu in balbezit. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubáč de bal onder controle te krijgen. Pahuara geeft de bal voor. Sterling geeft de bal voor. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski schiet op doel. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Pahuara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blue geeft de bal voor. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Ramsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - RTS Widzew Łódz 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 61%, RTS Widzew Łódz 39%.
COLNE FC - RTS Widzew Łódz 1:3