Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenland Vikings Stiffs
442plus Tactiek SUTer-LW
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Lengyel geeft een lange en hoge pass. Zurita rent richting de bal. Zurita speelt de bal door. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes draait met de bal, schiet en ... Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov speelt de bal door. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Lengyel is nu in balbezit. Lengyel passt de bal met de wreef. Adams rent richting de bal. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lizzano kopt de bal weg. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kopča zijn tegenspeler op de grond. Kopča krijgt een gele kaart.

24e minuut.
do Bem is nu in balbezit. do Bem geeft een hoge lob. Best kopt de bal weg. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
do Bem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča passt de bal zonder na te denken. do Bem is nu in balbezit. do Bem geeft een lange en hoge pass. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lengyel geeft een lange en hoge pass. Best is nu in balbezit. Galac rent richting de bal. Best onderschept slim de pass. Best draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Doni is nu in balbezit. Montvai onderschept slim de pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ... Boucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - Stiffs 1:0

34e minuut.
Best speelt de bal door. Adams is nu in balbezit. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best draait met de bal, schiet en ... Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Galac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montvai. Best raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Best kan niet meer verder spelen. Hopkins komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Boucher speelt de bal door. Kopča kopt de bal weg. Klungelig pakt Thom de bal. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kopča met een sublieme pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins draait met de bal, schiet en ... Prates werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenland Vikings - Stiffs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 48%, Stiffs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenland Vikings - Stiffs 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carragher komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hopkins kopt de bal weg. Thom geeft de bal voor. Cəfərov kopt de bal weg. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cəfərov met een sublieme pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carragher de bal. Carragher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lizzano verovert de bal door een tackle van achteren. Lizzano passt de bal met de wreef. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel geeft een lange en hoge pass. Adams krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - Stiffs 1:2

89e minuut.
Antolak is nu in balbezit. Gatley is nu in balbezit. Antolak onderschept slim de pass. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenland Vikings - Stiffs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 48%, Stiffs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenland Vikings - Stiffs 2:2