Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC The Swamp Monsters
WM Tactiek 433Grrrrr
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 62.8
formidabel Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Macleod probeert naar een medespeler te passen. Akdağ heeft problemen om de bal te vangen. Zarl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarl krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Eminescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grant probeert naar een medespeler te passen. Akdağ is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cleverbrück passt de bal met de wreef. Etxarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri passt de bal met de wreef. Zarl rent richting de bal. Zarl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met een snelle inworp. Grant rent richting de bal. Grant geeft een lange en hoge pass. Akdağ maakt een snoekduik en kopt de bal. Williams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Coady de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 1:0

26e minuut.
Juśko speelt de bal door. Grant rent richting de bal. Grant passt de bal in één keer door. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 2:0

31e minuut.
Etxarri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coady rent richting de bal. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz geeft de bal voor. Macleod springt en kopt de bal. Williams bokst de bal weg.

33e minuut.
Eminescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colomba is nu in balbezit. Colomba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 2:1

41e minuut.
Eminescu rent richting de bal. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rice onderschept slim de pass. Rice met een sublieme pass. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 49%, The Swamp Monsters 51%.
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 2:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz met de inworp. Grant rent richting de bal. Grant geeft een hoge lob. Akdağ krijgt zijn hoofd ertegen. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kane rent richting de bal. Kane passt de bal in één keer door. Colomba is nu in balbezit. Colomba schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 2:2

64e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Juśko rent richting de bal. Akdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Akdağ schiet op doel. Williams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 46%, The Swamp Monsters 54%.
ANFIELD LFC - The Swamp Monsters 3:2