Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLISH BOSTON GKS`71 Stiffs
oko Tactiek 1485L
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal in één keer door. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft een hoge lob. Augustenborg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doni speelt de bal door. Garştea is nu in balbezit. Garştea passt de bal met de wreef. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gatley is nu in balbezit. Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - Stiffs 1:0

15e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puolamäki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - Stiffs 2:0

18e minuut.
Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg speelt de bal door. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel geeft de bal voor. Adams springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - Stiffs 2:1

32e minuut.
Kułakowski geeft een hoge lob. Portela rent richting de bal. Garştea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garştea krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chmielak passt de bal in één keer door. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bobek is nu in balbezit. Chmielak rent richting de bal. Chmielak speelt de bal door. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel. Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 50%, Stiffs 50%.
POLISH BOSTON GKS`71 - Stiffs 2:1

48e minuut.
Carragher probeert naar een medespeler te passen. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ... Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Garştea is nu in balbezit. Garştea probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopča komt het veld opgelopen. Hopkins komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki passt de bal met de wreef. Pederoda speelt de bal door. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - Stiffs 3:1

65e minuut.
do Bem komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cojuşniac verovert de bal door een tackle van achteren. Augustenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Augustenborg speelt de bal door. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins schiet op doel. Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benito komt het veld opgelopen. Davydov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Davydov rent richting de bal. Davydov met een sublieme pass. Portela is nu in balbezit. Portela draait met de bal, schiet en ... Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Kwieciński komt het veld opgelopen. Wisiński komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Benito de bal. do Bem verovert de bal door een tackle van achteren. Bobek begaat een overtreding. Bobek krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cojuşniac met een sublieme pass. do Bem rent richting de bal. do Bem passt de bal in één keer door. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 58%, Stiffs 42%.
POLISH BOSTON GKS`71 - Stiffs 3:1