Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton FC Oakley Mugs
4-2-2-2 Tactiek HEYHO
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


13e minuut.
Lo Gatto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Young. Lo Gatto raakt geblesseerd tijdens het duel. Lo Gatto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fey is nu in balbezit. Fey draait met de bal, schiet en ... Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Oakley Mugs 1:0

25e minuut.
Young onderschept slim de pass. Young geeft een hoge lob. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brighton FC - Oakley Mugs 1:1

34e minuut.
Waugh passt de bal met de wreef. Lo Gatto is nu in balbezit. Lo Gatto probeert naar een medespeler te passen. Fey is nu in balbezit. Fey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Young de bal. Young passt de bal zonder na te denken. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou schiet op doel. Palmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Oakley Mugs 1:2

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peláez zal de hoekschop nemen. Efthimiou kopt de bal weg. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young schiet op doel. De bal raakt de paal. Santana geeft een lange en hoge pass. Efthimiou krijgt zijn hoofd ertegen. Palmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kwoon-Young de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Oakley Mugs 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton FC 48%, Oakley Mugs 52%.
Brighton FC - Oakley Mugs 1:3

51e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana probeert naar een medespeler te passen. Young rent richting de bal. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lo Gatto passt de bal met de wreef. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamrát tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamrát krijgt een gele kaart. Fey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lo Gatto komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Oakley Mugs 1:4

67e minuut.
Efthimiou onderschept slim de pass. Young speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Young springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell onderschept slim de pass. Coppell passt de bal in één keer door. Fey is nu in balbezit. Fey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Waugh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Young de bal. Young passt de bal met de wreef. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton FC 53%, Oakley Mugs 47%.
Brighton FC - Oakley Mugs 1:4