Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oakley Mugs Brighton FC
HEYHO Tactiek 4-2-2-2
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Vardy met een sublieme pass. Klungelig pakt Solanke de bal. Solanke speelt de bal door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oddo met een snelle inworp. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders rent richting de bal. Saunders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - Brighton FC 0:1

7e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kokosiński de bal. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young schiet op doel. Palmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fahradi verovert de bal door een tackle van achteren. Fahradi passt de bal in één keer door. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh geeft een lange en hoge pass. Wilmots krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Young rent richting de bal. Young probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oakley Mugs - Brighton FC 1:1

33e minuut.
Fahradi passt de bal zonder na te denken. Oddo verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een hoge lob. Kwoon-Young maakt een snoekduik en kopt de bal. Palmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots haalt uit met een fantastische trap. Palmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - Brighton FC 2:1

37e minuut.
Oddo speelt de bal door. Vardy rent richting de bal. Vardy passt de bal in één keer door. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Tomšů bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oakley Mugs 56%, Brighton FC 44%.
Oakley Mugs - Brighton FC 2:1

47e minuut.
Waugh met de inworp. Young rent richting de bal. Young geeft de bal voor. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Chavez kopt de bal weg. Young met een sublieme pass. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zanetti passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kokosiński de bal onder controle te krijgen. Wilmots is nu in balbezit. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - Brighton FC 3:1

70e minuut.
Coppell met een sublieme pass. Vardy is nu in balbezit. Vardy speelt de bal door. Saunders rent richting de bal. Saunders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fahradi passt de bal in één keer door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez met een sublieme pass. Wilmots is nu in balbezit. Wilmots haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fahradi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez passt de bal in één keer door. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fahradi passt de bal in één keer door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal met de wreef. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Herbski heeft problemen om de bal te vangen. Herbski passt de bal met de wreef. Fahradi is nu in balbezit. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Solanke verovert de bal door een tackle van achteren. Ameglio is nu in balbezit. Ameglio geeft de bal voor. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilmots is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kokosiński ... Strafschop! Kokosiński krijgt een gele kaart. Wilmots is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwoon-Young zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Palmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - Brighton FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oakley Mugs 29%, Brighton FC 71%.
Oakley Mugs - Brighton FC 4:1