Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CROWS FC F.C Warta Zawiercie
SS2 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 46.5
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Żmuda is nu in balbezit. Bonilla rent richting de bal. Bonilla passt de bal in één keer door. Ermicioi is nu in balbezit. Ermicioi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Minh Khải met een sublieme pass. Cahill rent richting de bal. Cahill geeft een hoge lob. Parkitny rent richting de bal. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tannchen rent richting de bal. Żmuda begaat een overtreding. Tannchen raakt geblesseerd tijdens het duel. Tannchen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parkitny maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarmiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Salsamendi is nu in balbezit. Salsamendi geeft een hoge lob. Ermicioi controleert de bal met de borst. Ermicioi draait met de bal, schiet en ... Sarmiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 1:0

27e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill geeft de bal voor. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill met een sublieme pass. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel. Sarmiento probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Żmuda rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal met de wreef. Ermicioi rent richting de bal. Ermicioi schiet op doel. Sarmiento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Parkitny heeft problemen om de bal te vangen. Zepeda rent richting de bal. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 3:0

43e minuut.
Cahill geeft een lange en hoge pass. Zepeda kopt de bal weg. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermicioi is nu in balbezit. Ermicioi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 4:0

45e minuut.
Minh Khải passt de bal zonder na te denken. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Myśliszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 27%, F.C Warta Zawiercie 73%.
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 4:1

54e minuut.
Grzenkowski kopt de bal weg. Peneda rent richting de bal. Peneda passt de bal in één keer door. Ermicioi is nu in balbezit. Ermicioi draait met de bal, schiet en ... Sarmiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ermicioi rent richting de bal. Ermicioi geeft een hoge lob. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel. Sarmiento bokst de bal weg.

70e minuut.
Peneda rent richting de bal. Peneda geeft een lange en hoge pass. Parkitny kopt de bal weg. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cahill is nu in balbezit. Grzenkowski met een sublieme pass. Cahill rent richting de bal. Cahill geeft een lange en hoge pass. Ermicioi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ermicioi rent richting de bal. Ermicioi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 5:1

76e minuut.
Guerra rent richting de bal. Salsamendi verovert de bal door een tackle van achteren. Salsamendi geeft de bal voor. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny schiet op doel. Sarmiento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Briscariu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 6:1

79e minuut.
Marydziński speelt de bal door. Daar is Daszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahill. Cahill krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Khải krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daszek is nu in balbezit. Tannchen verovert de bal door een tackle van achteren. Tannchen geeft een hoge lob. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 7:1

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Dolibowski de bal onder controle te krijgen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Parkitny rent richting de bal. Parkitny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Ermicioi de bal. Ermicioi speelt de bal door. Grzenkowski is nu in balbezit. Parkitny onderschept slim de pass. Parkitny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cahill zal de hoekschop nemen. Daar is Ermicioi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermicioi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 27%, F.C Warta Zawiercie 73%.
CROWS FC - F.C Warta Zawiercie 8:1