Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenland Vikings The Swamp Monsters
4312 Tactiek 433Grrrrr
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomba verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zurita krijgt een gele kaart. Colomba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prnjat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Etxarri kopt de bal weg. Colomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Colomba is nu in balbezit. Thom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colomba raakt geblesseerd tijdens het duel. Etxarri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colomba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Prnjat speelt de bal door. Juśko is nu in balbezit. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - The Swamp Monsters 1:0

27e minuut.
Kane passt de bal met de wreef. Cleverbrück is nu in balbezit. Cleverbrück passt de bal met de wreef. Etxarri rent richting de bal. Etxarri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ings is nu in balbezit. Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Kane begaat een overtreding. Kane krijgt een gele kaart. Lopes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antolak met een snel genomen vrije trap. Cəfərov kopt de bal weg. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Irwin passt de bal in één keer door. Colomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Thom bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomba onderschept slim de pass. Colomba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zurita met een snelle inworp. Antolak rent richting de bal. Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov haalt uit met een fantastische trap. Williams bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 58%, The Swamp Monsters 42%.
Fenland Vikings - The Swamp Monsters 1:0

50e minuut.
Kane is nu in balbezit. Lopes onderschept slim de pass. Met opzet legt Ings zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ings naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Kane passt de bal in één keer door. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin passt de bal in één keer door. Etxarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Zarl komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Etxarri passt de bal in één keer door. Galac speelt de bal door. Giržys probeert naar een medespeler te passen. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Inworp. Irwin met een snelle inworp. Prnjat speelt de bal door. Cleverbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverbrück geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes passt de bal met de wreef. Prnjat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antolak is nu in balbezit. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 49%, The Swamp Monsters 51%.
Fenland Vikings - The Swamp Monsters 1:0