Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuck Norris FC CROWS FC
wide man Tactiek SS2
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
71.6 gemiddelde waardering 60.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Bonilla de bal. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tököli de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Salsamendi kopt de bal weg. Peneda heeft problemen om de bal te vangen. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui geeft de bal voor. Tököli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tököli is nu in balbezit. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski geeft een hoge lob. Ermicioi rent richting de bal. Ermicioi draait met de bal, schiet en ... Dawes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tököli rent richting de bal. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg. Mathías is nu in balbezit. Tököli verovert de bal door een tackle van achteren. Tököli probeert naar een medespeler te passen. De Brandt bokst de bal weg. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - CROWS FC 1:0

28e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda passt de bal in één keer door. Parkitny rent richting de bal. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Zepeda de bal. Wong speelt de bal door. Zepeda rent richting de bal. Zepeda schiet op doel. Dawes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aaskivi met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - CROWS FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 48%, CROWS FC 52%.
Chuck Norris FC - CROWS FC 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Wong de bal. Wong passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Săvoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Keane verovert de bal door een tackle van achteren. Keane geeft een lange en hoge pass. Tököli kopt de bal weg. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Wong probeert naar een medespeler te passen. Tököli rent richting de bal. Myśliszewski onderschept slim de pass. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu draait met de bal, schiet en ... De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Mathías onderschept slim de pass. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui probeert naar een medespeler te passen. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Ermicioi heeft problemen om de bal te vangen. Wong geeft een hoge lob. Săvoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - CROWS FC 3:0

78e minuut.
Ermicioi is nu in balbezit. Dawes met een sublieme pass. Aaskivi kopt de bal weg. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu rent richting de bal. Szulc speelt de bal door. Klungelig pakt Flores de bal. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sheringham geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Săvoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 33%, CROWS FC 67%.
Chuck Norris FC - CROWS FC 3:0