Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oakley Mugs POLISH BOSTON GKS`71
HEYHO Tactiek oko
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Ameglio verovert de bal door een tackle van achteren. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal in één keer door. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou schiet op doel. Omgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki geeft een hoge lob. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ... Taylor bokst de bal weg.

22e minuut.
Chmielak kopt de bal weg. Pederoda met een sublieme pass. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:1

26e minuut.
Syposz speelt de bal door. Portela rent richting de bal. Portela passt de bal met de wreef. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:2

32e minuut.
Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Chmielak rent richting de bal. Chmielak passt de bal zonder na te denken. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:3

33e minuut.
Brandal kopt de bal weg. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Syposz neemt de hoekschop. Brandal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:4

35e minuut.
Əhmədli geeft een hoge lob. Kwoon-Young rent richting de bal. Puolamäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puolamäki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pederoda kopt de bal weg. Klungelig pakt Peláez de bal. Syposz speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ... Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:5

39e minuut.
Ciuchiţă geeft een hoge lob. Syposz rent richting de bal. Syposz speelt de bal door. Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ... Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Efthimiou speelt de bal door. Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oakley Mugs 52%, POLISH BOSTON GKS`71 48%.
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:6

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puolamäki met een snelle inworp. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ... Young probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Peláez speelt de bal door. Santana speelt de bal door. Cojuşniac is nu in balbezit. Kwoon-Young onderschept slim de pass. Kwoon-Young schiet op doel. Omgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Portela met een sublieme pass. Syposz is nu in balbezit. Syposz met een sublieme pass. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Portela de bal. Portela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 0:7

67e minuut.
Davydov komt het veld opgelopen. Benito komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Herbski probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal in één keer door. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou draait met de bal, schiet en ... Paal! Omgiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 1:7

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisiński komt het veld opgelopen. Kwieciński komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Puolamäki met een snelle inworp. Pederoda is nu in balbezit. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Wisiński rent richting de bal. Wisiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oakley Mugs 47%, POLISH BOSTON GKS`71 53%.
Oakley Mugs - POLISH BOSTON GKS`71 1:8