Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Warta Zawiercie Universitatea Craiova FC
4-4-2 Tactiek new
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Sestini met een sublieme pass. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann passt de bal met de wreef. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Garrido de bal. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Jaroszewski geeft een hoge lob. Stroe met een sublieme pass. Sterk heeft problemen om de bal te vangen. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grzenkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przewłocki met de inworp. Sestini geeft een hoge lob. Jaroszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Sarmiento trapt de bal weg. Przewłocki met een sublieme pass. Sestini is nu in balbezit. Sestini geeft een hoge lob. Jaroszewski springt en kopt de bal. Sarmiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vollmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - Universitatea Craiova FC 0:1

38e minuut.
Żmuda speelt de bal door. Daar is Dolibowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolibowski passt de bal in één keer door. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Minh Khải kopt de bal weg. Daszek is nu in balbezit. Stroe rent richting de bal. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski schiet op doel. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 54%, Universitatea Craiova FC 46%.
F.C Warta Zawiercie - Universitatea Craiova FC 0:1

53e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Przewłocki probeert naar een medespeler te passen. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Briscariu geeft een lange en hoge pass. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini geeft de bal voor. Jaroszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Abutalıbov met een sublieme pass. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda passt de bal zonder na te denken. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek schiet op doel. Cojocaru bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Warta Zawiercie - Universitatea Craiova FC 1:1

76e minuut.
Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaroszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pezzolano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann schiet op doel. Sarmiento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - Universitatea Craiova FC 1:2

78e minuut.
Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski passt de bal zonder na te denken. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann schiet op doel. Sarmiento probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dudryk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Briscariu de bal. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Sarmiento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - Universitatea Craiova FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 58%, Universitatea Craiova FC 42%.
F.C Warta Zawiercie - Universitatea Craiova FC 1:3