Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elmstead Legends Shakespeare
4-4-2 b Tactiek Arva Diamond
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten outstanding
formidable Passen very good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal in één keer door. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Klungelig pakt Parobczy de bal. Istvan is nu in balbezit. Istvan geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Shakespeare 0:1

15e minuut.
Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żurowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mureşeanu springt en kopt de bal. Słoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Shakespeare 0:2

17e minuut.
Coady passt de bal met de wreef. Owen rent richting de bal. Owen passt de bal zonder na te denken. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Parobczy passt de bal zonder na te denken. Măcriş rent richting de bal. Gomes speelt de bal door. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş draait met de bal, schiet en ... Słoniak bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żurowski neemt de hoekschop. Mureşeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Słoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Măcriş de bal. Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal zonder na te denken. Măcriş heeft problemen om de bal te vangen. Măcriş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 54%, Shakespeare 46%.
Elmstead Legends - Shakespeare 0:2

46e minuut.
Chiquillo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Istvan probeert naar een medespeler te passen. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal in één keer door. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Khan geeft de bal voor. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Măcriş rent richting de bal. Măcriş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Istvan verovert de bal door een tackle van achteren. Istvan speelt de bal door. Parobczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu met een sublieme pass. Măcriş rent richting de bal. Măcriş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Roberts met een sublieme pass. Diver rent richting de bal. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Słoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Shakespeare 0:3

86e minuut.
Żurowski met de inworp. Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal met de wreef. Parobczy rent richting de bal. Parobczy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 57%, Shakespeare 43%.
Elmstead Legends - Shakespeare 0:3