Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea Gruia kowal203
cioly2 Tactiek The bEsT
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
59.5 gemiddelde waardering 58.6
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ziccardi stond buitenspel. Stachowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Baccino de bal. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Graikousis rent richting de bal. Urbano onderschept slim de pass. Urbano met een sublieme pass. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Aita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Baccino kopt de bal weg. Klungelig pakt Zimmermann de bal. Urbano rent richting de bal. Urbano schiet op doel. Aita probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Maeyer rent richting de bal. Chojecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chojecki geeft een hoge lob. Callandt is nu in balbezit. Callandt haalt uit met een fantastische trap. Stratulat bokst de bal weg.

22e minuut.
Feys is nu in balbezit. Feys geeft de bal voor. Baccino rent richting de bal. Śliwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiński schiet op doel. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Graikousis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roubenyan met de inworp. Coura heeft problemen om de bal te vangen. Coura geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stachowiak geeft de bal voor. Cresci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryszko. Cresci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cresci komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Gruia 51%, kowal203 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunarea Gruia - kowal203 0:0

47e minuut.
Valbeny kopt de bal weg. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki onderschept slim de pass. Chojecki geeft een hoge lob. Śliwiński springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - kowal203 1:0

55e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Velardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński onderschept slim de pass. Śliwiński haalt uit met een fantastische trap. Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - kowal203 2:0

74e minuut.
Chojecki speelt de bal door. Valbeny rent richting de bal. Baccino verovert de bal door een tackle van achteren. Callandt rent richting de bal. Callandt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - kowal203 3:0

77e minuut.
Hoàng Mạnh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teterko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Gruia 43%, kowal203 57%.
Dunarea Gruia - kowal203 3:0