Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abacus fc FC Colchester
Normal Tactiek mr
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten adequate
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. Brito probeert naar een medespeler te passen. Rodriquez rent richting de bal. Rodriquez geeft de bal voor. Jerković springt en kopt de bal. Basilone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tosiński is nu in balbezit. Vera onderschept slim de pass. Vera met een sublieme pass. Rodriquez rent richting de bal. Rodriquez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - FC Colchester 1:0

17e minuut.
Əmirli speelt de bal door. Rodriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriquez geeft de bal voor. Jerković springt en kopt de bal. Basilone probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tosiński probeert naar een medespeler te passen. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Phi Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phi Cường draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maddix speelt de bal door. Froment is nu in balbezit. Froment passt de bal met de wreef. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - FC Colchester 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 35%, FC Colchester 65%.
abacus fc - FC Colchester 2:0

54e minuut.
Phi Cường passt de bal in één keer door. Dobrin rent richting de bal. Dobrin passt de bal zonder na te denken. Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune haalt uit met een fantastische trap. Segovia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Fortune rent richting de bal. Dobrin is nu in balbezit. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Handmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Handmann schiet op doel. Segovia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Jerković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seguin. Jerković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodriquez geeft de bal voor. Klungelig pakt Seguin de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Froment geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jerković krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Brito rent richting de bal. Brito passt de bal zonder na te denken. Rodriquez rent richting de bal. Rodriquez geeft een hoge lob. Jerković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - FC Colchester 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 38%, FC Colchester 62%.
abacus fc - FC Colchester 3:0