Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kowal203 Elmstead Legends
The bEsT Tactiek 4-4-2 b
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Urbano kopt de bal weg. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Coura geeft de bal voor. Ziccardi is nu in balbezit. Ziccardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ziccardi is nu in balbezit. Gomes is nu in balbezit. Ziccardi onderschept slim de pass. Ziccardi passt de bal zonder na te denken. Zimmermann rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbano neemt de hoekschop. Ziccardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

26e minuut.
Baccino is nu in balbezit. Baccino geeft een lange en hoge pass. Urbano probeert naar een medespeler te passen. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kowal203 - Elmstead Legends 1:0

28e minuut.
Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coady is nu in balbezit. Ryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryszko krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Longstaff met een sublieme pass. Klungelig pakt Clifford de bal. Coura speelt de bal door. Ziccardi rent richting de bal. Ziccardi schiet op doel. Słoniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowal203 44%, Elmstead Legends 56%.
kowal203 - Elmstead Legends 1:0

48e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey is nu in balbezit. Velardo onderschept slim de pass. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Urbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coura bereikt de bal nog maar net als eerste. Coura geeft een hoge lob. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan geeft de bal voor. Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziccardi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison passt de bal in één keer door. Wade is nu in balbezit. Wade draait met de bal, schiet en ... Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kowal203 - Elmstead Legends 1:1

69e minuut.
Longstaff speelt de bal door. Urbano rent richting de bal. Urbano passt de bal met de wreef. Coura geeft de bal voor. Zimmermann krijgt zijn hoofd ertegen. Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziccardi is nu in balbezit. Ziccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kowal203 - Elmstead Legends 2:1

82e minuut.
Coady kopt de bal weg. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryszko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coady neemt de hoekschop. Owen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowal203 43%, Elmstead Legends 57%.
kowal203 - Elmstead Legends 2:1