Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakespeare Dunarea Gruia
Arva Diamond Tactiek cioly2
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 59.6
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Żurowski rent richting de bal. Żurowski passt de bal met de wreef. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 1:0

12e minuut.
Mureşeanu kopt de bal weg. Graikousis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stachowiak de bal. Stachowiak geeft een lange en hoge pass. Callandt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shakespeare - Dunarea Gruia 1:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Birten niet meer kan verder spelen. Engelund komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan onderschept slim de pass. Istvan passt de bal in één keer door. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Graikousis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mureşeanu. Mureşeanu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mureşeanu met een sublieme pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş schiet op doel. Aita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stachowiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 2:1

37e minuut.
Chojecki speelt de bal door. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński onderschept slim de pass. Śliwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Westerheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachowiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Istvan. Istvan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft een hoge lob. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Aita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 3:1

44e minuut.
Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan is nu in balbezit. Graikousis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Graikousis krijgt een gele kaart. Istvan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mureşeanu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakespeare 51%, Dunarea Gruia 49%.
Shakespeare - Dunarea Gruia 4:1

46e minuut.
Chiquillo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Valbeny rent richting de bal. Chojecki rent richting de bal. Valbeny rent richting de bal. Valbeny schiet op doel. Engelund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 4:2

59e minuut.
Graikousis verovert de bal door een tackle van achteren. Istvan is nu in balbezit. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 5:2

75e minuut.
Valbeny rent richting de bal. Jorović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorović probeert naar een medespeler te passen. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. Aita bokst de bal weg. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - Dunarea Gruia 6:2

78e minuut.
Honorato geeft de bal voor. Graikousis is nu in balbezit. Graikousis geeft een hoge lob. Callandt rent richting de bal. Callandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakespeare 48%, Dunarea Gruia 52%.
Shakespeare - Dunarea Gruia 6:2