Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Colchester Bramley Moore FC
mr Tactiek 10 mode
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Dragozov is nu in balbezit. Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov verovert de bal door een tackle van achteren. Biffino rent richting de bal. Biffino draait met de bal, schiet en ... Basilone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pasko passt de bal in één keer door. Dragozov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pasko neemt de hoekschop. Biffino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pasko is nu in balbezit. Pasko passt de bal met de wreef. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov onderschept slim de pass. Dragozov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Porumbel passt de bal zonder na te denken. Pasko heeft problemen om de bal te vangen. Pasko probeert naar een medespeler te passen. Dragozov is nu in balbezit. Dragozov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dragozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek is nu in balbezit. Dragozov verovert de bal door een tackle van achteren. Dragozov haalt uit met een fantastische trap. Basilone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Bramley Moore FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colchester 55%, Bramley Moore FC 45%.
FC Colchester - Bramley Moore FC 0:1

53e minuut.
Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Handmann rent richting de bal. Handmann passt de bal in één keer door. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dragozov haalt uit met een fantastische trap. Garbo probeert de bal met de borst te controleren. Biffino is nu in balbezit. Biffino schiet op doel. Basilone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pasko rent richting de bal. Pasko met een sublieme pass. Dragozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Colchester - Bramley Moore FC 0:2

75e minuut.
Bujor geeft een lange en hoge pass. Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino met een sublieme pass. Dragozov heeft problemen om de bal te vangen. Dragozov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Colchester 49%, Bramley Moore FC 51%.
FC Colchester - Bramley Moore FC 0:2