Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvin abacus fc
4312 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Klungelig pakt Brescan de bal. Brescan passt de bal in één keer door. Peräkorpi speelt de bal door. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maddix probeert naar een medespeler te passen. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräkorpi verovert de bal door een tackle van achteren. Peräkorpi geeft de bal voor. Pilikowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - abacus fc 1:0

9e minuut.
Lampart onderschept slim de pass. Lampart met een sublieme pass. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski schiet op doel. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - abacus fc 2:0

10e minuut.
Smíchovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodriquez de bal. Rodriquez met een sublieme pass. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lampart met een snelle inworp. Brescan rent richting de bal. Brescan geeft een lange en hoge pass. Pilikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Csősz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - abacus fc 3:0

16e minuut.
Ciauşoiu met een snelle inworp. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - abacus fc 4:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampart met de inworp. Brescan rent richting de bal. Brescan geeft een lange en hoge pass. Pompilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Əmirli is nu in balbezit. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart passt de bal met de wreef. Peräkorpi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hiukka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rodriquez geeft een hoge lob. Ladegaard verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Froment met een snelle inworp. Smíchovský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Peräkorpi probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Pompilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompilli schiet op doel. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Əmirli speelt de bal door. Rodriquez is nu in balbezit. Ciauşoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciauşoiu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mạnh Thắng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodriquez geeft een lange en hoge pass. Jerković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - abacus fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvin 39%, abacus fc 61%.
FC Corvin - abacus fc 4:1

71e minuut.
Lampart passt de bal zonder na te denken. Jędras is nu in balbezit. Jędras probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lampart met een sublieme pass. Peräkorpi rent richting de bal. Peräkorpi passt de bal met de wreef. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lampart geeft een lange en hoge pass. Pompilli heeft problemen om de bal te vangen. Pompilli passt de bal in één keer door. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski draait met de bal, schiet en ... Kotfin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peräkorpi neemt de hoekschop. Pilikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - abacus fc 5:1

87e minuut.
Ciauşoiu met een snelle inworp. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart passt de bal in één keer door. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski draait met de bal, schiet en ... Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvin 44%, abacus fc 56%.
FC Corvin - abacus fc 5:1