Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos kowal203
normal 3 Tactiek The bEsT
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Roubenyan geeft een hoge lob. Ziccardi kopt de bal weg. Lakomý probeert de bal aan de voet te houden. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Martínez Abellán passt de bal in één keer door. Stoch rent richting de bal. Stoch geeft de bal voor. Binayas heeft problemen om de bal te vangen. Binayas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sewera passt de bal met de wreef. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas probeert naar een medespeler te passen. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga schiet op doel. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Martínez Abellán passt de bal met de wreef. Roubenyan met een sublieme pass. Ziccardi kan de bal niet met de borst controleren. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. Murawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lakomý geeft een lange en hoge pass. Baccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccino geeft een hoge lob. Sewera is nu in balbezit. Sewera geeft een lange en hoge pass. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Stoch rent richting de bal. Stoch passt de bal in één keer door. Binayas rent richting de bal. Binayas haalt uit met een fantastische trap. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - kowal203 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 51%, kowal203 49%.
Los Trios Sudamericanos - kowal203 1:0

68e minuut.
Martínez Abellán passt de bal zonder na te denken. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch rent richting de bal. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - kowal203 2:0

74e minuut.
Coura passt de bal met de wreef. Urbano is nu in balbezit. Urbano geeft een lange en hoge pass. Ziccardi rent richting de bal. Ziccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann passt de bal met de wreef. Ziccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziccardi haalt uit met een fantastische trap. Murawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - kowal203 2:1

79e minuut.
Binayas onderschept slim de pass. Binayas met een sublieme pass. Sewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewera geeft een hoge lob. Velardo probeert de bal met de borst te controleren. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Roubenyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziccardi kopt de bal weg. Murawski met een sublieme pass. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 43%, kowal203 57%.
Los Trios Sudamericanos - kowal203 2:1