Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea Gruia FC Colchester
cioly2 Tactiek mr
50% Balbezit 50%
24% Spel op eigen helft 76%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 47.6
formidabel Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Stachowiak geeft een lange en hoge pass. Seguin rent richting de bal. Śliwiński onderschept slim de pass. Śliwiński draait met de bal, schiet en ... Basilone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - FC Colchester 1:0

16e minuut.
Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae geeft een hoge lob. Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys geeft de bal voor. Valbeny springt en kopt de bal. Basilone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Monreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Monreal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - FC Colchester 2:0

17e minuut.
Fortune met een sublieme pass. Dobrin is nu in balbezit. Rodríguez Monreal verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Monreal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Graikousis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Handmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune haalt uit met een fantastische trap. Aita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Monreal is nu in balbezit. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny schiet op doel. Basilone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak met een sublieme pass. Banaszek onderschept slim de pass. Valbeny rent richting de bal. Valbeny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Zamaro met een snelle inworp. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Monreal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Gruia 27%, FC Colchester 73%.
Dunarea Gruia - FC Colchester 2:0

48e minuut.
Paraíba passt de bal met de wreef. Daar is Zamaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamaro geeft een lange en hoge pass. Valbeny probeert de bal met de borst te controleren. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Basilone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Phi Cường de bal. Brzoskowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamaro. Zamaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Gruia 20%, FC Colchester 80%.
Dunarea Gruia - FC Colchester 2:0