Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC WellingUnited
10 mode Tactiek Sweep
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 56
very good Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Petri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jastrzębiec met de inworp. Dragozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Osiński passt de bal zonder na te denken. Petri rent richting de bal. Petri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dragozov de bal. Dragozov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Świrski met een sublieme pass. Daar is Izzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzet met een sublieme pass. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cantini verovert de bal door een tackle van achteren. Cantini speelt de bal door. Daar is Izzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantini rent richting de bal. Cantini geeft de bal voor. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Świrski speelt de bal door. Daar is Bihun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębiec speelt de bal door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bihun is nu in balbezit. Asia is nu in balbezit. Asia passt de bal zonder na te denken. Daar is Izzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bihun springt en kopt de bal. Calderón Sol geeft de bal voor. Madey rent richting de bal. Asia geeft de bal voor. Bihun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 51%, WellingUnited 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:0

47e minuut.
Michalczewski passt de bal in één keer door. Daar is Bihun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón Sol met een sublieme pass. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski geeft de bal voor. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Asia geeft een lange en hoge pass. Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet verovert de bal door een tackle van achteren. Izzet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:1

71e minuut.
Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński geeft een hoge lob. Daar is Lineker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Sameiro komt het veld opgelopen. Telejko met een harde bal richting middenveld. Michalczewski kopt de bal weg. Bekvalac rent richting de bal. Bihun is nu in balbezit. Bihun schiet op doel. Åkre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:2

76e minuut.
Cantini onderschept slim de pass. Cantini speelt de bal door. Izzet rent richting de bal. Izzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:3

79e minuut.
Izzet geeft een lange en hoge pass. Michalczewski kopt de bal weg. Bihun is nu in balbezit. Bihun haalt uit met een fantastische trap. Åkre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:4

85e minuut.
Klungelig pakt Pasko de bal. Izzet verovert de bal door een tackle van achteren. Izzet geeft de bal voor. Klungelig pakt Bihun de bal. Bihun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:5

87e minuut.
Izzet rent richting de bal. Izzet geeft een lange en hoge pass. Bihun is nu in balbezit. Bihun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 55%, WellingUnited 45%.
Bramley Moore FC - WellingUnited 0:6