Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Beer Is Not An Excuse
442new24wgB Tactiek 556
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Moody heeft problemen om de bal te vangen. Moody met een sublieme pass. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Burrows bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrows geeft de bal voor. Falconetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby onderschept slim de pass. Huckerby haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro bokst de bal weg.

16e minuut.
Huckerby passt de bal in één keer door. Sneijder rent richting de bal. Sneijder passt de bal met de wreef. Moody met een sublieme pass. Olivato onderschept slim de pass. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sharpe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntegiannis met de inworp. Laine rent richting de bal. Laine geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Laine speelt de bal door. Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Konkol speelt de bal door. Sneijder rent richting de bal. Sneijder met een sublieme pass. Huckerby rent richting de bal. Huckerby haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Begazo rent richting de bal. Met opzet legt Duszak zijn tegenspeler op de grond. Begazo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sneijder met een snel genomen vrije trap. Begazo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Laine rent richting de bal. Laine speelt de bal door. Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thomas rent richting de bal. Laine is nu in balbezit. Laine passt de bal zonder na te denken. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 63%, Beer Is Not An Excuse 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Resurrecteds - Beer Is Not An Excuse 0:0

55e minuut.
Falconetti probeert naar een medespeler te passen. Laine met een sublieme pass. Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis geeft de bal voor. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fisher geeft de bal voor. Begazo controleert de bal met de borst. Monk geeft een hoge lob. Assis heeft problemen om de bal te vangen. Assis draait met de bal, schiet en ... Merson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakovčev komt het veld opgelopen. Kyriazos komt het veld opgelopen. Joon-Ming komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Ming rent richting de bal. Konkol maakt een afschuwelijke overtreding. Konkol krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Joon-Ming met een sublieme pass. Klungelig pakt Ntegiannis de bal. Ntegiannis speelt de bal door. Jakovčev rent richting de bal. Jakovčev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Burrows passt de bal in één keer door. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Begazo probeert naar een medespeler te passen. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis passt de bal met de wreef. Kyriazos rent richting de bal. Kyriazos haalt uit met een fantastische trap. Merson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Beer Is Not An Excuse 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 50%, Beer Is Not An Excuse 50%.
Forest Resurrecteds - Beer Is Not An Excuse 1:0