Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SQUEEZERS Northern Thistle
MY PRECIOUS MOD Tactiek 433.1
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 66.8
solid Schieten incredible
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Menzies kopt de bal weg. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz onderschept slim de pass. Yorulmaz onderschept slim de pass. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Buchwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Menzies speelt de bal door. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme met een sublieme pass. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Northern Thistle 0:1

16e minuut.
Asaf onderschept slim de pass. Asaf geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz kopt de bal weg. Lhomme rent richting de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ascano de bal. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal schiet op doel. Buchwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Asaf neemt de hoekschop. Yorulmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Buchwald bokst de bal weg. Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Menzies met een sublieme pass. Lhomme heeft problemen om de bal te vangen. Lhomme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibbs-White met de inworp. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft de bal voor. Gökkuş springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Perurena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubisztal de bal onder controle te krijgen. Błachaniec onderschept slim de pass. Lhomme rent richting de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Błachaniec geeft de bal voor. Menzies is nu in balbezit. Menzies probeert naar een medespeler te passen. Lhomme rent richting de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yorulmaz is nu in balbezit. Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz onderschept slim de pass. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. Buchwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Margaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Menzies probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bellone de bal. Sulugöz rent richting de bal. Lhomme onderschept slim de pass. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 65%, Northern Thistle 35%.
SQUEEZERS - Northern Thistle 0:1

47e minuut.
Margaryan geeft een hoge lob. Inworp. Asaf met een snelle inworp. Paillaqueo speelt de bal door. Yorulmaz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Niemirka speelt de bal door. Bellone rent richting de bal. Lhomme begaat een overtreding. Lhomme krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal passt de bal in één keer door. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Northern Thistle 0:2

65e minuut.
Belbajid komt het veld opgelopen. Ball komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yorulmaz is nu in balbezit. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Yorulmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Buchwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Margaryan geeft een hoge lob. Inworp. Asaf met de inworp. Paillaqueo geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Niemirka passt de bal in één keer door. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Buchwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadrhons komt het veld opgelopen. Erdemirata komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Niemirka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemirka geeft de bal voor. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball geeft een hoge lob. Lhomme maakt een snoekduik en kopt de bal. Buchwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Asaf onderschept slim de pass. Asaf geeft een lange en hoge pass. Bellone heeft problemen om de bal te vangen. Lhomme rent richting de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Northern Thistle 0:3

85e minuut.
Ascano kopt de bal weg. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf begaat een overtreding. Asaf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 63%, Northern Thistle 37%.
SQUEEZERS - Northern Thistle 0:3