Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division II.03
  • Stadion: Navua Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17464
Navua Fc Cobra 79
433W Tactiek test
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Placykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Faron kopt de bal weg. Malul controleert de bal met de borst. Malul geeft de bal voor. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szatmári raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwasik komt het veld opgelopen. Nawrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul geeft een lange en hoge pass. Jones krijgt zijn hoofd ertegen. Placykiewicz bokst de bal weg.

20e minuut.
Przybył onderschept slim de pass. Zervos begaat een overtreding. Przybył is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudarenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fredericks krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dubrava met een sublieme pass. Jones is nu in balbezit. Kovács legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kovács krijgt een gele kaart. Jones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hacılı neemt zijn aanloop. Placykiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Jones rent richting de bal. Vărzaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jones legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Placykiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Fc Cobra 79 0:1

36e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal met de wreef. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Orlandini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sheringham komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Przybył is nu in balbezit. Fredericks rent richting de bal. Przybył is nu in balbezit. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Caims verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vonhinten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vonhinten geeft een hoge lob. Mężyk kopt de bal weg. Przybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybył draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Pfohl komt het veld opgelopen. Nicholas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navua 45%, Fc Cobra 79 55%.
Navua - Fc Cobra 79 0:1

48e minuut.
Dubrava geeft een lange en hoge pass. Kovács probeert de bal met de borst te controleren. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Fc Cobra 79 0:2

60e minuut.
Bernard rent richting de bal. Pollock speelt de bal door. Fredericks is nu in balbezit. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nicholas speelt de bal door. Dubrava is nu in balbezit. Dubrava passt de bal met de wreef. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pfohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones rent richting de bal. Vărzaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jones legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Doeltrap. Buła komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sheringham rent richting de bal. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron geeft een hoge lob. Pfohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfohl haalt uit met een fantastische trap. Placykiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Bernard de bal onder controle te krijgen. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - Fc Cobra 79 0:3

80e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. Daar is Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nicholas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfohl is nu in balbezit. Met opzet legt Mężyk zijn tegenspeler op de grond. Mężyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Inworp. Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicholas rent richting de bal. Przybył onderschept slim de pass. Przybył geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navua 54%, Fc Cobra 79 46%.
Navua - Fc Cobra 79 0:3