Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maidenhead United Hunstnaton FC
TRAINING Tactiek wssfa3333
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 57
adequate Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Cusinati is nu in balbezit. Mataiuraz verovert de bal door een tackle van achteren. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mataiuraz onderschept slim de pass. Mataiuraz draait met de bal, schiet en ... Leopold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Stolarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz speelt de bal door. Daar is Kieruczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:1

13e minuut.
Kieruczenko passt de bal met de wreef. Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Batshuayi speelt de bal door. de Brauwer rent richting de bal. Batshuayi geeft de bal voor. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:2

18e minuut.
Batshuayi speelt de bal door. Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko passt de bal met de wreef. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kieruczenko speelt de bal door. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft een lange en hoge pass. de Brauwer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:3

27e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal zonder na te denken. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer schiet op doel. Kończak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:4

40e minuut.
Bossaert geeft de bal voor. Inworp. Hâldan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Potegea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ranisavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Kończak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maidenhead United 61%, Hunstnaton FC 39%.
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:5

50e minuut.
Hâldan springt en kopt de bal. Ranisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Stolarz is nu in balbezit. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:6

54e minuut.
Durasiewicz geeft een lange en hoge pass. Ranisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer schiet op doel. Kończak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:7

62e minuut.
Potegea passt de bal in één keer door. Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko geeft een lange en hoge pass. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan schiet op doel. Kończak bokst de bal weg.

63e minuut.
Rubini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranciata geeft een lange en hoge pass. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Kończak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:8

82e minuut.
Moralejo geeft een lange en hoge pass. Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batshuayi probeert naar een medespeler te passen. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Trivella met een snelle inworp. Cusinati speelt de bal door. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer draait met de bal, schiet en ... Kończak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maidenhead United 70%, Hunstnaton FC 30%.
Maidenhead United - Hunstnaton FC 0:9