Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Aubergine FC
442new24wgB Tactiek tre
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 59.1
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas geeft de bal voor. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:0

5e minuut.
Wiaderny met een sublieme pass. Žarković rent richting de bal. Žarković passt de bal in één keer door. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro bokst de bal weg.

7e minuut.
Thomas rent richting de bal. Aelvoet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ntegiannis kopt de bal weg. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 2:0

15e minuut.
Aelvoet passt de bal zonder na te denken. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Bodrian met een sublieme pass. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Fulga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine geeft een lange en hoge pass. Assis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kotewecki met een sublieme pass. Thomas rent richting de bal. Tait is nu in balbezit. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ntegiannis passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Tait is nu in balbezit. Assis onderschept slim de pass. Assis schiet op doel. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 3:0

32e minuut.
Ntegiannis rent richting de bal. Ntegiannis passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 4:0

39e minuut.
Kotewecki geeft een hoge lob. Olivato probeert naar een medespeler te passen. Lisek heeft problemen om de bal te vangen. Falconetti bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 4:1

44e minuut.
Fulga geeft de bal voor. Thomas kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 5:1

44e minuut.
de Jesús Silva probeert naar een medespeler te passen. Palyanitsa is nu in balbezit. Thomas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thomas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 52%, Aubergine FC 48%.
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 5:1

54e minuut.
Wiaderny kopt de bal weg. Žarković is nu in balbezit. Žarković met een sublieme pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas speelt de bal door. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis geeft een lange en hoge pass. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva passt de bal met de wreef. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cordoeiro bokst de bal weg. Bodrian kopt de bal weg. de Jesús Silva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duszak. Duszak krijgt een gele kaart. de Jesús Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakovčev komt het veld opgelopen. Kyriazos komt het veld opgelopen. Svatopluk komt het veld opgelopen. Wiaderny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palyanitsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Cordoeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ntegiannis met een sublieme pass. Svatopluk is nu in balbezit. Svatopluk probeert naar een medespeler te passen. Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Calheiros geeft de bal voor. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva met een sublieme pass. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Falconetti onderschept slim de pass. Monk rent richting de bal. Monk geeft een hoge lob. Kyriazos rent richting de bal. Kyriazos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vicente trapt de bal weg van het doel. Žarković kopt de bal weg. Daar is Lisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žarković neemt de hoekschop. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 51%, Aubergine FC 49%.
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 5:1