Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Is Not An Excuse Szőlősgyörök SC
Luck 555 Tactiek BB1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 57
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chilwell passt de bal met de wreef. Benson heeft problemen om de bal te vangen. Benson passt de bal zonder na te denken. Ceciliano heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 0:1

7e minuut.
Reading onderschept slim de pass. Reading geeft een lange en hoge pass. Nõlvak kopt de bal weg. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 0:2

11e minuut.
Groves passt de bal in één keer door. Bürringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürringer passt de bal in één keer door. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hirst verovert de bal door een tackle van achteren. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst maakt een afschuwelijke overtreding. Ceciliano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chilwell wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ings met een harde bal richting middenveld. Bürringer kopt de bal weg. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 0:3

22e minuut.
Schоles probeert naar een medespeler te passen. Bagger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano begaat een overtreding. Ceciliano krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hirst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grubb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benson rent richting de bal. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel. Ings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bürringer kopt de bal weg. Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano is nu in balbezit. Benson rent richting de bal. Benson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Fernandes de bal. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Hirst kopt de bal weg. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Chilwell geeft de bal voor. Ceciliano is nu in balbezit. Houbion legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ceciliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Benson neemt de penalty, wat een uithaal! Ings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Chilwell rent richting de bal. Chilwell passt de bal met de wreef. Bürringer is nu in balbezit. Bürringer geeft een hoge lob. Ceciliano krijgt zijn hoofd ertegen. Ings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Is Not An Excuse 82%, Szőlősgyörök SC 18%.
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 0:4

48e minuut.
Benson is nu in balbezit. Benson passt de bal met de wreef. Bürringer geeft een hoge lob. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ceciliano is nu in balbezit. Reading is nu in balbezit. Ceciliano onderschept slim de pass. Benson rent richting de bal. Benson draait met de bal, schiet en ... Ings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Doeltrap. Begazo komt het veld opgelopen. Konkol komt het veld opgelopen. Commons komt het veld opgelopen. Sneijder komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Grubb rent richting de bal. Grubb met een sublieme pass. Schоles rent richting de bal. Begazo rent richting de bal. Begazo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 1:4

55e minuut.
Flintoff komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Begazo is nu in balbezit. Brown legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Begazo raakt geblesseerd tijdens het duel. Schоles neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 2:4

60e minuut.
Commons rent richting de bal. Benson onderschept slim de pass. Houbion rent richting de bal. Benson onderschept slim de pass. Benson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõlvak verovert de bal door een tackle van achteren. Nõlvak passt de bal zonder na te denken. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Milne rent richting de bal. Begazo verovert de bal door een tackle van achteren. Begazo passt de bal met de wreef. Schоles rent richting de bal. Schоles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beckһam komt het veld opgelopen. Fisher komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ceciliano passt de bal in één keer door. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell passt de bal zonder na te denken. Bürringer is nu in balbezit. Bürringer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Reading verovert de bal door een tackle van achteren. Reading met een sublieme pass. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell geeft een hoge lob. Ceciliano krijgt zijn hoofd ertegen. Ings bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Is Not An Excuse 71%, Szőlősgyörök SC 29%.
Beer Is Not An Excuse - Szőlősgyörök SC 2:4