Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maidenhead United Bull & Tower Grsvesend
TRAINING Tactiek 442dnormal1a
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 36.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen weak


3e minuut.
Bednarek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mataiuraz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kobyłecki heeft problemen om de bal te vangen. Taylor rent richting de bal. Katlasepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katlasepp krijgt een gele kaart. Taylor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella geeft een lange en hoge pass. Katlasepp rent richting de bal. Katlasepp schiet op doel. Guentzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maidenhead United - Bull & Tower Grsvesend 1:0

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubini zal de hoekschop nemen. Dezza is nu in balbezit. Katlasepp rent richting de bal. Katlasepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bednarek verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarek geeft een hoge lob. Rubini kopt de bal weg. Katlasepp rent richting de bal. Katlasepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maidenhead United 40%, Bull & Tower Grsvesend 60%.
Maidenhead United - Bull & Tower Grsvesend 1:0

50e minuut.
Klama is nu in balbezit. Trivella rent richting de bal. Treściński verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarz rent richting de bal. Stolarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Moralejo rent richting de bal. Moralejo geeft een hoge lob. Daar is Bossaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defoe rent richting de bal. Defoe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maidenhead United - Bull & Tower Grsvesend 1:1

56e minuut.
Bednarek geeft de bal voor. Inworp. Mataiuraz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dezza is nu in balbezit. Dezza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maidenhead United 55%, Bull & Tower Grsvesend 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maidenhead United - Bull & Tower Grsvesend 1:1