Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunstnaton FC FC Moroos
wssfa3333 Tactiek v1
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Flocea de bal. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski probeert naar een medespeler te passen. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey passt de bal in één keer door. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - FC Moroos 0:1

14e minuut.
Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea speelt de bal door. Batshuayi met een sublieme pass. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stretch kopt de bal weg. Daar is Scotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotto passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Valiente kopt de bal weg. Işıklar heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunstnaton FC - FC Moroos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 45%, FC Moroos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hunstnaton FC - FC Moroos 1:1

59e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey geeft een lange en hoge pass. Scotto probeert naar een medespeler te passen. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar onderschept slim de pass. Işıklar met een sublieme pass. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - FC Moroos 1:2

63e minuut.
Durasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey is nu in balbezit. Durasiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durasiewicz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Callan met de inworp. Kadastu rent richting de bal. Kadastu passt de bal met de wreef. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Kieruczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap. Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunstnaton FC - FC Moroos 2:2

71e minuut.
Matkevich kopt de bal weg. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Callan zijn tegenspeler op de grond. Callan krijgt een gele kaart. Dołęga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raig komt het veld opgelopen. Ástvaldsson komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko passt de bal met de wreef. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer schiet op doel. Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - FC Moroos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 49%, FC Moroos 51%.
Hunstnaton FC - FC Moroos 3:2