Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Moroos Hunstnaton FC
v1 Tactiek wssfa3333
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Hollywood passt de bal in één keer door. Scotto is nu in balbezit. Scotto probeert naar een medespeler te passen. Raig rent richting de bal. Raig schiet op doel. Leopold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Valiente geeft een hoge lob. Bailey kopt de bal weg. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nośka passt de bal met de wreef. Raig is nu in balbezit. Phillips maakt een afschuwelijke overtreding. Phillips is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Raig kopt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Callan is nu in balbezit. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey schiet op doel. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Callan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colonna komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Matkevich kan de bal niet met de borst controleren. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko speelt de bal door. Nośka controleert de bal met de borst. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Batshuayi met de inworp. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal in één keer door. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Hayward bokst de bal weg.

40e minuut.
Dołęga met een snelle inworp. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal met de wreef. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ... Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Hunstnaton FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 52%, Hunstnaton FC 48%.
FC Moroos - Hunstnaton FC 1:0

58e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Valiente geeft een lange en hoge pass. Batshuayi met een sublieme pass. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Hollywood de bal. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko geeft de bal voor. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Moroos - Hunstnaton FC 1:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadastu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batshuayi passt de bal zonder na te denken. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Hâldan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Hunstnaton FC 1:2

79e minuut.
Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi passt de bal met de wreef. Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kożusznik speelt de bal door. Hayward probeert naar een medespeler te passen. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu schiet op doel. Leopold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Moroos - Hunstnaton FC 2:2

89e minuut.
Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski is nu in balbezit. Hollywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Hayward kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Hunstnaton FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 63%, Hunstnaton FC 37%.
FC Moroos - Hunstnaton FC 2:3