Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Thistle Beer Is Not An Excuse
roxy-baby!! Tactiek 556
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.1 gemiddelde waardering 63.4
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Commons passt de bal in één keer door. Burrows rent richting de bal. Burrows passt de bal in één keer door. Begazo is nu in balbezit. Begazo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Grammatikopoulos kopt de bal weg. Paillaqueo speelt de bal door. Raitman geeft een lange en hoge pass. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burrows met de inworp. Commons met een sublieme pass. Begazo is nu in balbezit. Begazo schiet op doel. Perurena bokst de bal weg.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asaf zal de hoekschop nemen. Commons kan de bal niet met de borst controleren. Raitman is nu in balbezit. Raitman haalt uit met een fantastische trap. Merson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 1:0

12e minuut.
Merson probeert naar een medespeler te passen. Menzies kopt de bal weg. Asaf met een sublieme pass. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Commons rent richting de bal. Commons passt de bal met de wreef. Burrows rent richting de bal. Burrows geeft de bal voor. Huckerby springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sneijder heeft problemen om de bal te vangen. Menzies onderschept slim de pass. Menzies probeert naar een medespeler te passen. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme draait met de bal, schiet en ... Merson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Commons bereikt de bal nog maar net als eerste. Commons probeert naar een medespeler te passen. Sneijder probeert naar een medespeler te passen. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Begazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paillaqueo geeft een hoge lob. Lhomme kopt de bal weg. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Merson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Erduyan met een snelle inworp. Asaf is nu in balbezit. Asaf passt de bal met de wreef. Raitman is nu in balbezit. Raitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 2:0

26e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. Asaf met een sublieme pass. Yorulmaz rent richting de bal. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Erduyan geeft de bal voor. Lhomme kopt de bal weg. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman draait met de bal, schiet en ... Merson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 3:0

33e minuut.
Commons is nu in balbezit. Commons passt de bal met de wreef. Erduyan met een sublieme pass. Raitman is nu in balbezit. Raitman haalt uit met een fantastische trap. Merson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lhomme is nu in balbezit. Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yorulmaz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Burrows zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Commons probeert naar een medespeler te passen. Begazo rent richting de bal. Begazo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Asaf geeft de bal voor. Yorulmaz is nu in balbezit. Sharpe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yorulmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yorulmaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 41%, Beer Is Not An Excuse 59%.
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 3:0

56e minuut.
Begazo rent richting de bal. Paillaqueo onderschept slim de pass. Paillaqueo geeft een hoge lob. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel. Merson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sneijder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneijder speelt de bal door. Begazo heeft problemen om de bal te vangen. Begazo schiet op doel. Pimienta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perurena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe onderschept slim de pass. Menzies verovert de bal door een tackle van achteren. Menzies haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Lhomme onderschept slim de pass. Asaf met een sublieme pass. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Merson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 4:0

73e minuut.
Menzies is nu in balbezit. Menzies passt de bal zonder na te denken. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Merson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grammatikopoulos geeft de bal voor. Raitman rent richting de bal. Raitman geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Asaf passt de bal met de wreef. Yorulmaz rent richting de bal. Fisher begaat een overtreding. Yorulmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asaf wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Merson rent richting de bal. Merson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erduyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asaf geeft een hoge lob. Merson bokst de bal weg. Raitman rent richting de bal. Raitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 5:0

88e minuut.
Keane speelt de bal door. Burrows heeft problemen om de bal te vangen. Burrows met een sublieme pass. Begazo rent richting de bal. Begazo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 36%, Beer Is Not An Excuse 64%.
Northern Thistle - Beer Is Not An Excuse 5:0