Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SQUEEZERS Forest Resurrecteds
MY PRECIOUS Tactiek 442new24wg
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Laine onderschept slim de pass. Laine passt de bal zonder na te denken. Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft een lange en hoge pass. Błachaniec is nu in balbezit. Paal!

8e minuut.
Gold kan de bal niet met de borst controleren. Laine met een sublieme pass. Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis geeft een hoge lob. Assis krijgt zijn hoofd ertegen. Buchwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Margaryan geeft de bal voor. Gökkuş rent richting de bal. Monk onderschept slim de pass. Meriem geeft een lange en hoge pass. Hargreaves springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gold met de inworp. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft een lange en hoge pass. Hargreaves maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 1:0

25e minuut.
Błachaniec kopt de bal weg. Laine geeft een lange en hoge pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 1:1

28e minuut.
Buchwald trapt de bal weg. Monk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meriem speelt de bal door. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Meriem kopt de bal weg. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gökkuş. Gökkuş krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Duszak rent richting de bal. Gökkuş onderschept slim de pass. Gökkuş met een sublieme pass. Daar is Hargreaves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hargreaves draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 56%, Forest Resurrecteds 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 1:1

56e minuut.
Meriem geeft een lange en hoge pass. Falconetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gold met de inworp. Meriem geeft een hoge lob. Cordoeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Prado de bal. Prado geeft een hoge lob. Margaryan rent richting de bal. Margaryan geeft de bal voor. Gökkuş kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Buchwald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 1:2

63e minuut.
Gold geeft een hoge lob. Klungelig pakt Falconetti de bal. Monk is nu in balbezit. Gökkuş verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkuş draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Buitenspel voor Gökkuş. Goede buitenspelval van de verdediging. Belbajid komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Assis is nu in balbezit. Fulga is nu in balbezit. Błachaniec onderschept slim de pass. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis draait met de bal, schiet en ... Buchwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sulugöz geeft een lange en hoge pass. Meriem rent richting de bal. Fulga begaat een overtreding. Fulga krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz geeft de bal voor. Fulga kopt de bal weg. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bellone passt de bal in één keer door. Laine probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Buchwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Monk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft een lange en hoge pass. Gold rent richting de bal. Gold geeft een hoge lob. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Belbajid verovert de bal door een tackle van achteren. Smith is nu in balbezit. Belbajid is nu in balbezit. Hargreaves is nu in balbezit. Hargreaves schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 2:2

80e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Fulga onderschept slim de pass. Fulga passt de bal in één keer door. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... Buchwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Buchwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem is nu in balbezit. Meriem speelt de bal door. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meriem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hargreaves maakt een snoekduik en kopt de bal. Smith krijgt zijn hoofd ertegen. Cordoeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 49%, Forest Resurrecteds 51%.
SQUEEZERS - Forest Resurrecteds 3:2