Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szőlősgyörök SC Maidenhead United
BB1 Tactiek TRAINING
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 34.7
formidable Schieten average
excellent Passen weak
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Klungelig pakt Stolarz de bal. Ceciliano rent richting de bal. Benson rent richting de bal. Benson haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 1:0

7e minuut.
Trivella is nu in balbezit. Trivella met een sublieme pass. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Trivella rent richting de bal. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock met een sublieme pass. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub bokst de bal weg.

9e minuut.
CampbeII kopt de bal weg. Fernandes controleert de bal met de borst. Fernandes passt de bal zonder na te denken. Benson rent richting de bal. Benson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stolarz rent richting de bal. Benson verovert de bal door een tackle van achteren. Benson probeert naar een medespeler te passen. Ceciliano heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 2:0

22e minuut.
Kuźdub speelt de bal door. Chilwell kopt de bal weg. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano schiet op doel. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 3:0

23e minuut.
Trivella probeert de bal met de borst te controleren. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano passt de bal zonder na te denken. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ceciliano passt de bal met de wreef. Chilwell rent richting de bal. Chilwell passt de bal in één keer door. Benson is nu in balbezit. Benson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chilwell rent richting de bal. Chilwell geeft een hoge lob. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel. Kuźdub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 4:0

33e minuut.
Katlasepp met een sublieme pass. Perdigón heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano is nu in balbezit. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Flintoff kopt de bal weg. Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Parsons rent richting de bal. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 20%, Maidenhead United 80%.
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 4:0

48e minuut.
Chilwell kopt de bal weg. Bossaert is nu in balbezit. Benson onderschept slim de pass. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 5:0

50e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Fernandes passt de bal met de wreef. Chilwell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hobbock de bal. Hobbock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Trivella de bal onder controle te krijgen. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ceciliano kopt de bal weg. Flintoff rent richting de bal. Flintoff passt de bal zonder na te denken. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 6:0

60e minuut.
Fisher komt het veld opgelopen. Haye komt het veld opgelopen. Beckһam komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Haye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bürringer komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bossaert geeft de bal voor. Daar is Nõlvak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõlvak passt de bal zonder na te denken. Beckһam heeft problemen om de bal te vangen. Beckһam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nõlvak kopt de bal weg. Klungelig pakt Taboada de bal. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 7:0

86e minuut.
Nõlvak controleert de bal met de borst. Nõlvak passt de bal zonder na te denken. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Kuźdub maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bürringer neemt de hoekschop. Ranisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano onderschept slim de pass. Ceciliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 24%, Maidenhead United 76%.
Szőlősgyörök SC - Maidenhead United 8:0