Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bull & Tower Grsvesend Fc Cobra 79
442dnormal1a Tactiek test
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Nawrocki onderschept slim de pass. Nawrocki geeft een lange en hoge pass. Pfohl kopt de bal weg. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nawrocki rent richting de bal. Nawrocki geeft een lange en hoge pass. Jones kopt de bal weg. Nicholas probeert de bal met de borst te controleren. Nicholas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dubrava speelt de bal door. Klungelig pakt Treściński de bal. Pfohl rent richting de bal. Pfohl haalt uit met een fantastische trap. Guentzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:1

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Pfohl de bal onder controle te krijgen. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas passt de bal in één keer door. Pfohl rent richting de bal. Pfohl schiet op doel. Guentzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Treściński kopt de bal weg. Jones kan de bal niet met de borst controleren. Alves begaat een overtreding. Alves krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Taylor geeft de bal voor. Rus rent richting de bal. Rus speelt de bal door. Defoe rent richting de bal. Defoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jones is nu in balbezit. Klama rent richting de bal. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Pfohl rent richting de bal. Pfohl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas speelt de bal door. Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava geeft een lange en hoge pass. Jones rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nicholas geeft de bal voor. Klungelig pakt Klama de bal. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ... Guentzel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nicholas passt de bal met de wreef. Dubrava rent richting de bal. Dubrava speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ... Guentzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zervos passt de bal zonder na te denken. Daar is Bloutsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloutsos geeft een lange en hoge pass. Pfohl is nu in balbezit. Pfohl schiet op doel. Guentzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull & Tower Grsvesend 63%, Fc Cobra 79 37%.
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:2

47e minuut.
Pfohl is nu in balbezit. Pfohl schiet op doel. Bednarek kopt de bal weg. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. Guentzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Klama rent richting de bal. Klama passt de bal zonder na te denken. Abegglen is nu in balbezit. Pfohl rent richting de bal. Pfohl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pfohl passt de bal zonder na te denken. Dubrava is nu in balbezit. Dubrava met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ... Guentzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:3

59e minuut.
Dubrava rent richting de bal. Dubrava geeft een lange en hoge pass. Taylor probeert de bal aan de voet te houden. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Espada geeft een hoge lob. Klama heeft problemen om de bal te vangen. Bednarek rent richting de bal. Jones onderschept slim de pass. Jones draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dubrava heeft problemen om de bal te vangen. Dubrava geeft een hoge lob. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Iroldi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dubrava rent richting de bal. Dubrava geeft de bal voor. Treściński probeert de bal met de borst te controleren. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guentzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones onderschept slim de pass. Pfohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfohl haalt uit met een fantastische trap. Guentzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:4

70e minuut.
Buła komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Hacılı komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Espada speelt de bal door. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła geeft de bal voor. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Guentzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek speelt de bal door. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Guentzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buła rent richting de bal. Buła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Dubrava rent richting de bal. Dubrava geeft een hoge lob. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Zervos is nu in balbezit. Iroldi probeert naar een medespeler te passen. Zervos heeft problemen om de bal te vangen. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel. Caims kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński geeft de bal voor. Iroldi geeft een hoge lob. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Guentzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buła rent richting de bal. Buła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull & Tower Grsvesend 72%, Fc Cobra 79 28%.
Bull & Tower Grsvesend - Fc Cobra 79 0:5