Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C-R-A-I-O-V-A The Black Mages
11 Tactiek Kendal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
47.5 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Menicatti de bal onder controle te krijgen. Radyszkiewicz geeft de bal voor. Skorupski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soleto is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Daar is Hammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer onderschept slim de pass. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Sierny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - The Black Mages 0:1

13e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos passt de bal zonder na te denken. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Fontaine bokst de bal weg.

16e minuut.
White speelt de bal door. Castellanos met een sublieme pass. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski schiet op doel. Menicatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C-R-A-I-O-V-A - The Black Mages 1:1

20e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Hammer rent richting de bal. Arizmendi is nu in balbezit. Hammer is nu in balbezit. Hammer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ... Sierny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
McPherson passt de bal met de wreef. Arizmendi rent richting de bal. Barkāns is nu in balbezit. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bandarra verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina onderschept slim de pass. Kalina passt de bal met de wreef. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Barkāns heeft problemen om de bal te vangen. Barkāns passt de bal in één keer door. Hammer rent richting de bal. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi passt de bal in één keer door. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel. Sierny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vyncke. Arizmendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McPherson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hammer springt en kopt de bal. Sierny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Catinca de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - The Black Mages 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 54%, The Black Mages 46%.
C-R-A-I-O-V-A - The Black Mages 1:2

48e minuut.
Menicatti onderschept slim de pass. Menicatti geeft een hoge lob. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi schiet op doel. Sierny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Barkāns is nu in balbezit. Barkāns passt de bal met de wreef. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi draait met de bal, schiet en ... Sierny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - The Black Mages 1:3

66e minuut.
Radyszkiewicz rent richting de bal. Bahçeli verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeli met een sublieme pass. Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkāns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszti komt het veld opgelopen. Burduşel komt het veld opgelopen. Barcă komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski passt de bal met de wreef. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Fontaine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Vignolo verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos met een sublieme pass. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo haalt uit met een fantastische trap. Fontaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Vyncke rent richting de bal. Vyncke geeft een hoge lob. Barcă met een sublieme pass. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Menicatti geeft de bal voor. Inworp. Castellanos met de inworp. Vignolo rent richting de bal. Vignolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 60%, The Black Mages 40%.
C-R-A-I-O-V-A - The Black Mages 1:3