Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldon FC Highgate County FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Connolly met een sublieme pass. Mullen is nu in balbezit. Roberts rent richting de bal. Mullen is nu in balbezit. Mullen haalt uit met een fantastische trap. Longstaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hughеs is nu in balbezit. Hughеs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waddle de bal. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Esse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Cole zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cole naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Esse trapt de bal weg van het doel. Campbell is nu in balbezit. Mullen begaat een overtreding. Mullen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott probeert naar een medespeler te passen. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempt haalt uit met een fantastische trap. Lacey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Connolly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilshere met de inworp. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldon FC 56%, Highgate County FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldon FC - Highgate County FC 0:0

48e minuut.
Lacey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scott met een snelle inworp. Tempt is nu in balbezit. Tempt geeft een hoge lob. Esse bokst de bal weg.

51e minuut.
Sturrock heeft problemen om de bal te vangen. Sturrock passt de bal met de wreef. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Esse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Lacey de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Hughеs is nu in balbezit. Russo rent richting de bal. Waddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waddle krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacey probeert de bal met de borst te controleren. Waddle onderschept slim de pass. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Esse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldon FC - Highgate County FC 0:1

84e minuut.
McIlroy passt de bal met de wreef. Campbell rent richting de bal. Campbell met een sublieme pass. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldon FC 57%, Highgate County FC 43%.
Maldon FC - Highgate County FC 0:1